1Det er med stor glæde vi kan meddele, at Glamsbjerg Hotel fusionerer med Marriott Hotels og fra dags dato er med i deres verdensomspændende 5-stjernet hotelkæde AC Hotels.

I september sidste år satte Marriott Hotels turbo på udviklingen af livsstils-hotelkæden AC Hotels, hvor de i pipelinen ville tilføje 30 nye hoteller til mærket i løbet af de næste tre år. Først var det udelukkende hoteller i USA, Caribien og Mellemamerika, der ville få flere nye AC-hoteller, men det er nu helt eksklusivt blevet udvidet med ganske få hoteller i Europa, hvoraf Glamsbjerg Hotel altså er et af de heldige til at blive en del af det respekteret AC Hotels.

AC Hotels-mærket fik nyt liv, da den dengang spanske hotelkæde underskrev en joint-venture aftale med Marriott i 2011. Efterfølgende stod Marriott i spidsen for en internationalisering af kæden, som opnåede tilstedeværelse i bl.a. Frankrig, Tyrkiet, Italien og Portugal. Også i Danmark findes AC Hotels brandet, idet Bella Sky hotellet i København er en del af kæden – og altså nu også Glamsbjerg Hotel.

Det er ikke uden stolthed for os personligt, men i særdeleshed også for Glamsbjerg by og for Fyn som helhed, at vi nu bevæger os ind i en ny og meget prestigefyldt verden af hoteller.

Dette er en stor dag for os alle!