Vores første og største motivation hver dag, handler i bund og grund om at tage imod og sige farvel til glade og tilfredse gæster. Derfor er det vigtigt for os, at vide hvad du synes om vores hotel, den service vi yder og i særdeleshed om hvad vi kan gøre, for at dine oplevelser på Glamsbjerg Hotel kan blive endnu bedre.

Har du ris eller ros til os, send gerne en email til os HER eller ring til os på 64721409. Se herunder et udvalg af vore gæsters oplevelser på Glamsbjerg Hotel.

 
 • “Super hyggeligt ophold med dejlig mad”

  Vi havde samlet set en rigtig dejlig oplevelse. Maden – en tre retters menu – var veltillavet, spændende sammensat med årstidens grønt. Hyggelig krostue med folkelig stemning. Skønt tårnværelse og en dejlig morgenbuffet med god kaffe. Vi kommer helt sikkert igen.

   

   
  Ricther, Sjælland, Danmark — 2. juli, 2016
 • “Rigtig god oplevelse”

  Vi var otte mennesker som skulle have et par hyggedage på Glamsbjerg hotel og vi blev ikke skuffet. Både den 3-retters aftenmenu og betjeningen var helt i top. Vores værelser var lidt brugte men rene og der var masser af plads. Morgenmaden var helt som den skulle være med mange forskellige ting. Som sagt, en rigtig god oplevelse.This hotel represents great value for money. It is in a fabulous location, with all the major sights within strolling distance. The room design was contemporary, with the glass shower in the middle of the room – unusual, but totally unique and to be experienced. The staff are very welcoming and nothing is too much trouble. The breakfast gives lots of options, with freshly made dishes made to order. I would not hesitate to recommend this hotel to fellow travelers.

   
  J. Lars, Rødovre, Danmark — 25. august, 2015
 • “Et dejligt hotel centralt i byen”

  Glamsbjerg Hotel overraskede. Vi fik et rigtig godt værelse i tårnet, hvor der var god plads og udsigt over det meste af byen. Maden var fantastisk. Spændende, velsmagende og inspirerende! Morgenmaden var, som på den type hoteller, god og der var rigeligt, uden at det dog var prangende.

  Et ophold der bestemt kan anbefales, når man ønsker god mad, ophold i pænt rengjorte værelser og en god betjening oveni købet. Beliggenheden er desuden god som udgangspunkt til Fyns dejlige landskab og spændende oaser og steder.

   
  Kjeld P., Frederiksberg, Danmark — 6. august, 2015
 • “Afslappende dage”

  2 overnatninger i udmærket værelse med dejligt stort badeværelse, pænt og rent. dejligt morgenbord, lækker 3 retters menu, flot og dekorativt anrettet samt vin. Hyggelige omgivelser inde som ude. alt i alt en positiv oplevelse

   
  Bente S. , Greve, Danmark — 13. august, 2014
 • “Veltilberedt frokost”

  Vi benyttede det gode sommervejr til et besøg på Glamsbjerg Hotel, hvor vi fik serveret en særdeles spændende og veltilberedt frokost buffet. Serveringen var allestedsnærværende. Velsmagende og god oplevelse.

   
  Fru G., Danmark — 19. juli, 2015